Svjedočanstva

"Budući da sam gospođa u godinama u kojima moji hormoni više nisu usklađeni kao što su nekada bili, takozvane klimakterične smetnje su me, ne samo počele ometati u svakodnevnom životu, već su me i iscrpljivale. Zvonku sam upoznala mnogo prije nego što sam došla k njoj na svoj prvi osteopatski tretman. Odmah mi je bilo žao što sam tako dugo čekala. Već nakon prvog tretmana sam znala da sam došla na pravu adresu, a nakon nekoliko susreta moje tegobe su se smanjile u intenzitetu i opsegu, vitalnost se osjetno povećala. Zvonkina posvećenost i usmjerenost na zdravlje i boljitak klijenta, istovremeno lišena htjenja, prisutna je u svakom njezinom zahvatu i dodiru. Zvonka živi to što radi i susresti takvog terapeuta nije svakodnevna pojava, već dar."

dr.sc. Branka Devčić, Zagreb

"Išla sam kod Zvonke na tretmane za bolne menstruacije. Do tog trenutka, svaki put kada bi dobila menstruaciju, morala sam uzeti tabletu protiv bolova. Još uvijek ne mogu vjerovati da više ne moram piti tablete. Nakon par tretmana kroz par mjeseci i odličnih Zvonkinih savjeta već skoro godinu dana nemam problema sa bolnim menstruacijama. Zapravo, krenula sam kod Zvonke samo zbog bolne menstruacije, a saznala sam još dosta stvari o sebi koje nisam znala do tada, primjerice da mi je lijevi kuk viši nego desni i da je upravo to i razlog što mi se lijeva strana tijela znala ukočiti, najčešće vrat. Od tada isto radim više asimetričnih vježbi i pokušavam što više održavati balans lijeve i desne strane tijela tako da sada imam manje problema s tim. Svakako mi je drago i zahvalna sam što sam naletjela na Zvonku jer sada znam gdje se obratiti u slučaju bilo kojeg problema vezanog za tijelo i um, znam da će zvonka nesebično podijeliti svoje bogato znanje i iskustvo sa svakim!"

Kristina Musić, Zagreb

"Osteopatski tretman mi je tijekom godina pomogao na nekoliko nivoa, a uvijek je to onaj osnovni: opće bolje osjećanje nakon terapije, opuštanje i osjećaj cjelovitosti tijela. Potom je tu moj stalni problem, skolioza – tu tretman pomaže u opuštanju spazama koji ne daju leđima da normalno žive. A osobito su bile vrijedne „hitne intervencije“, kod upala mišića u ramenu. Tretmani su pomogli kao prvo spriječiti paniku (tu je dakle bila vrlo zaslužna Zvonkina sposobnost dijagnosticiranja), a potom sam srećom izbjegla i liječnike/uputnice/čekanja i dakako lijekove. Pri tome sam marljivo radila i vježbe koje mi je Zvonka pokazala. Dakako da su tretmani redovito više-manje bolni, no za to naravno nije kriv terapeut, nego jadno stanje pacijenta, tj. mene. No nikada nisam otišla s tretmana bez olakšanja od boli."

Nada Bezić, Zagreb

"Zvonkini tretmani donijeli su mi mir, lakoću, lepršavost i puno dobrog i dubokog sna."

Lidija Jerković, Zagreb

"Na Zvonkine tretmane sam došla zbog dismenorrhee, a na njima mi se otvorio sasvim drugačiji pogled na sebe, svijet, bolesti i izlječenje… Zahvaljujući ugodnim i opuštajućim tretmanima te nekim naputcima koje sam uspjela primijeniti u svom svakodnevnom životu uspjela sam putem izgubiti bolne menstruacije. Sad se samo sa smiješkom mogu prisjetiti onih očajnih i bolnih trenutaka kad sam mislila da mi samo velika tableta protiv bolova i dan proveden pod poplunom u fetus položaju mogu pomoći. Zvonka, hvala ti što znaš slušati i što nesebično s nama laicima dijeliš svoje znanje. I svi oni sitni savjeti koji nisu bili usko vezani uz moje tegobe- mnogo su mi značili i još više su mi pomogli. Hvala ti!"

Lukrecija Seneković

 

 

StilPoint_ruka_web-03